zondag 7 augustus 2011

Op de radio!!!

In die volgorde, maar niet per se. Hier volgt het stuk over de...

Radio!
Dinsdag 2 augustus was de dag van het onze radio-interview met Omroep Gelderland!
Ze hadden ons gevraagd twee afgevaardigden naar de studio in Arnhem te sturen om in het ochtendprogramma te komen. Die twee verkorenen waren Robben en Yoran (Joeri moest zich voorbereiden op zijn autorijbewijstheorie-examen en Victor was nog nauwelijks thuis). Dus stonden zij rond een uur of tien bij het radiogebouw. Robben had zijn lieftallige liefje meegenomen die het interview voor ons geregeld had en daarvoor bedanken wij haar natuurlijk (dankje Lisanne!). Wij mochten plaatsnemen op een mooie rode bank terwijl er koffie voor ons ingeschonken werd. Zo zaten wij daar te luisteren naar het programma waarvan wij een onderdeel zouden zijn.


Hippies, Chinezen en Wageningen hoorden wij de revue passeren totdat ‘Let it be’ ingezet werd; de man van het programma kwam zijn studio uit en haalde ons naar binnen. Aldaar zetelden wij ons voor grote microfoons en deden wij de koptelefoon op ons hoofd, ondertussen hadden we heel kort praatje met de interviewer maar dat was van korte duur want we waren al heel snel ‘on air’.


Wat volgden was een vlot gebabbel over onze reis, de man stelde de vragen en Yoran en Robben gaven kort en bondig antwoord. Robben probeerde er een beetje op aan te sturen dat we een viertal macho’s waren die het lachend afgewerkt hadden, maar Yoran bleef toch af en toe vervelend door te beginnen over vermoeidheid en talkpoeder! Het gesprek verliep soepel en werd hartverwarmend beĆ«indigd. Hierna werden wij bedankt en waren wij uiteraard opslag sterren geworden.


Wij hebben nog even heerlijk ontspand op onze bank met chocoladekoffie/koffiechocolade om daarna tevreden huiswaarts te keren!

Heb je ons gebabbel gemist?!
Omroepgelderland.nl > halte 7 > 2 augustus van10:00-11:00 > na 21 minuten en 24 seconden zijn wij, mensen die van Chinezen, hippies en Wageningen houden kunnen natuurlijk ook gewoon van het hele programma genieten.


- Posted using BlogPress from my iDad

1 opmerking:

Korting zei

Wow tof, welke zender?