vrijdag 17 juni 2011

Ons interview



Vandaag was een mooie dag!

In letterlijke zin konden wij dat gisteren niet zeggen, aangezien de stromende regen de wereld geselde, maar toch was ook een gisteren een mooie dag te noemen: alle vier de Romereizigers zijn er in geslaagd genoeg punten bij elkaar te sprokkelen om een diploma in de wacht te slepen. Wij feliciteren onszelf hierbij hartelijk!

Deze morgen scheen de zon wel volop en dat was prettig, want elke foto ziet er beter uit met het zonnetje op het bolletje. Vandaag hadden wij namelijk een interview met De Gelderlander.
Er kwam een vriendelijke dame langs en even later zaten wij in de tuin, onder het genot van een kopje koffie, ons verhaal te vertellen. Vooral Joeri was goed op dreef. Toen het gesprek op z'n eind liep kwam de fotograaf binnen en konden wij klaar gaan staan voor de foto. Om het zo natuurlijk mogelijk te laten zijn bleven wij rond de tafel zitten voor een goede vergadering. Uiteraard zetten wij daarvoor Robbens fiets naast de tafel, op de fiets hing nonchalant de eergisteren gekochte Italiaanse vlag en Robben leunde op zijn tweewieler terwijl Joeri gepassioneerd een willekeurig meertje aanwees op de gigantische kaart dat op het tafelblad lag. Ja, zo overleggen wij nu eenmaal.

Moraal van het verhaal: hou De Gelderlander in de gaten!

1 opmerking:

Anoniem zei

Gefeliciteerd jongens!

Ook heel erg veel succes en natuurlijk plezier tijdens jullie reis naar Rome!

Groeten,

Koen